petek, 25. november 2011

Blazinice z ovsom, ki pomagajo ob prehladih

Blazina je popolnoma naravni izdelek polnjena z ovsenimi zrni, ki izvrstno akumulirajo toploto, in ker sprostijo svoje eterično olje, je kot topli obkladek namenjena pogrevanju vseh delov telesa. Zaradi suhe toplote uspešno lajša prehladna obolenja. Učinek blagodejnosti pa se še poveča ob sočasni uporabi eteričnega olja ali kreme.


Zdravilna ovsena blazina.


Kadar je otrok prehlajen je blazina zelo primerna tudi za gretje otroških prsi. Pazite le da blazina ni pretopla. Blazina je namenjena tudi odraslim. Polagamo jo na križ, vrat, ramena, trebuh, mehur,ušesa… Blazina se lahko pogrejte kar na radiatorju, v pečici, (ali v mikrovalovki). Če toplo blazino zavijemo v bombažno plenico, zadržimo toploto v njej dalj časa.


Zdravilna ovsena blazina MEDVEDEK.

Izdelek je polnjen z zrni ovsa, pridelanih s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo, z namenom, na čim bolj naraven način pomaga lajšati zdravstvene težave. Blazina je za večkratno uporabo, pazite le, da ne pride v stik z vlago.

Sestavine: blazina: 100% naravni bombaž (inlet) - zelo gosto tkana tkanina,
polnilo: 100% domača zrna ovsa

Blazinica z ovsom 23 x 15 cm stane 8 evrov, blazinica z ovsom Medvedek 23 x 15 pa 10 evrov.

Blazinico, ki jo boste, po povzetju prejeli v nekaj dneh, lahko naročite pri Tatjani Ladinek, nosilki dopolnilne dejavnosti, Breznica 8, 2391 Prevalje.
Telefon: 031 24 80 75, e-pošta: tanaladinek@gmail.com
.