torek, 17. januar 2012

Veščine vodenja kariere s samocoachingom

Glotta Nova, ugledna zasebna izobraževalna ustanova in točka vseživljenjskega učenja, organizira brezplačno izobraževanje in usposabljanje Veščine vodenja kariere s samocoachingom, ki je namenjen, brezposelnim osebam, zaposlenim, študentom in dijakom višjih letnikov, posameznikom, starejšim od petdeset let, bodisi zaposlenim, nezaposlenim ali upokojenim in osebam s posebnimi potrebami.

Izobraževalni program je izrazito praktično naravnan. Udeleženci se na delavnici usposabljalo individualno, v parih in v skupini. Udeleženci se učijo z neposredno izkušnjo in povratnim sporočilom, ki ga med učenjem nenehno prejemajo od svojih kolegov in trenerja usposabljanja. Med delavnico vsak vodi svoj osebni dnevnik samocoachinga.

Izobraževanje bo potekalo vsak torek od 15.30 – 20.30 ure. Pričelo se bo 24. 1. in trajalo do 28. 2. 2012 ter  potekalo v učilnicah Glotta Nove, Poljanska 95, Ljubljana.

Program izobraževanja bo vodila znana predavateljica, prof. Bernarda Potočnik.

Na izobraževanje se lahko prijavite osebno na Glotta Novi, Poljanska 95, telefonsko na številki 01 520 06 70 in 031 742 748 ter z elektronsko pošto: tomaz@glottanova.si
.