petek, 6. julij 2012

Pri Telekomu super ugodni dnevi za upokojence

V ponedeljek, 2. julija, so se za upokojence in starejše osebe, v Telekomovih centrih, pričeli Super ugodni dnevi. Zanje bo od 2. do 7. julija ter od 1. do 8. avgusta 2012 na voljo posebna ponudba, potekala pa bodo tudi pogovorna srečanja z Branetom Šalamonom, priznanim novinarjem in publicistom, ki se bo tokrat predstavil v vlogi urednika in soavtorja priročnika »Brez skrbi, kar naprej!«. Priročnik je namenjen starejšim uporabnikom, ki se prvič srečujejo z uporabo računalnika in svetovnega spleta.

Tako bodo od 2. do 7. julija ter od 1. do 8. avgusta 2012 Super ugodni dnevi v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji starejšim uporabnikom (upokojencem in vsem, starejšim od 60 let) nudili več različnih ugodnosti. Izkoristili bodo lahko 20 % popusta na redno ceno mobilnega telefona ali dodatne opreme, hkrati pa bo zanje na voljo tudi posebna akcijska ponudba mobitelov, pripravljena prav za to priložnost. Izbirali bodo lahko med kar štirimi različnimi mobilnimi telefoni – tremi enostavnejšimi GSM-aparati Panasonic KX-TU301, Alcatel OT-536 in Nokia C2-05 ter mobilnikom LG Optimus L3 za zahtevnejše uporabnike – pri tem pa prejmejo darilo, fiksni telefon Panasonic ECT KX-TG1611FXR za preprosto domačo uporabo.

Hkrati jim bodo svetovalci v Telekomovih centrih predstavili akcijsko SiOL-ovo ponudbo za internetni dostop SiOL Začetek-Penzion. Slednji jim poleg nižje mesečne naročnine za prvih šest mesecev naročniškega razmerja nudi tudi brezplačno individualno izobraževanje o uporabi interneta na njihovem domu ter 100 evrov bonusa pri nakupu namiznega, prenosnega ali tabličnega računalnika v prodajni mreži Big Bang. Prejmejo pa tudi prav posebno darilo, priročnik »Brez skrbi, kar naprej!«. To je prvi vodič za uporabo računalnika in svetovnega spleta za starejše v slovenskem jeziku.

Prav tako v okviru Super ugodnih dni bodo v izbranih Telekomovih centrih potekala zanimiva srečanja – pogovori z urednikom in soavtorjem omenjenega priročnika Branetom Šalamonom, priznanim novinarjem in publicistom. In sicer bodo tri srečanja potekala od 2. do 7. julija in še tri od 1. do 8. avgusta., v neposredni bližini
Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.siwww.siol.net/storitve in www.mobitel.si in brezplačni telefonski številki 080 8000 in 041 700700.