torek, 16. april 2013

Emporium - Modna revija kopalk

V Emporiumu je bila velika modna revija kopalk na kateri je štirinajst simpatičnih manekenk in manekenov predstavila nove trende kopalk. Predstavili so kopalke blagovnih znamkah Armani, Calvin Klein, Etam, Lisca, Seafolly in Palmers. 

Za en dan pa so se v manekenke in manekene prelevili tudi reprezentanti Plavalne zveze Slovenije, Anja Čarman, Anja Klinar, Robert Žbogar, Matjaž Markič in Emil Tahirovič ker so predstavili plavalne trende blagovne znamke Speedo.

Letošnje modne smernice kopalk prisegajo na retro vzorce, intenzivne barve in drzne modele. Na plažo se vrača moda iz 50ih in 60ih let pin up deklet. Visoki pas na hlačkah, zgornji deli, ki spominjajo na tope in majice iz 60-ih let.

 

Na plažah boste še vedno zapeljive v bikiniju in bandeau, romantične z volančki in opazne v živih barvah. Letošnji modni trendi ponujajo zelo raznoliko izbiro modelov , vzorcev in barv.

Modne so pike, črte cvetlični potiski, geometrijski vzorci v kombinaciji z živimi barvami, neonska modra, roza, zelena, oranžna,….

V kolekcijah je veliko svetlikajočega materiala in kamenčkov.