sreda, 21. januar 2015

Z Imuno resistom hitro in učinkovito nad virozo

Kot nalašč je Medex v teh dneh, ko se širi viroza, dal v prodajo dva nova izdelka s katerima se lahko hitro in učinkovito spopademo z virozo, ki običajno traja od sedem do deset dni.  Zdravil zanjo ni, z ustrezno prehrano in prehranskimi dopolnili, ki vplivajo na delovanje imunskega sistema, pa lahko poskrbimo, da izzveni že v nekaj dneh.

Pomagamo si lahko z Medex-ovima Imuno resist in Imuno resist junior, ki je prehransko dopolnilo in ga odlikuje trojna moč delovanja, saj vsebuje dve patentirani naravni učinkovini, ki v telesu pomagata spodbuditi lasten imunski odziv, ter vitamin C, ki ima prav tako vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Imuno resist in Imuno resist junior sta brez konzervansov, barvil in umetnih arom ter ne vsebujeta laktoze ali glutena. Vsebujeta enake učinkovine, le njihova količina je v različici junior prilagojena otroškemu organizmu. V Medexu so pri tej različici posvetili posebno pozornost tudi okusu. Ta bo otroke zagotovo spomnil na dobri domači malinovec. Izdelka sta pakirana v vsem dobro poznane Medexove stekleničke za enostavno in neposredno uživanje.

Besedilo : Janez Platiše
Vir: Medex