četrtek, 12. september 2024

V Mariboru so predstavili novosti programa Valpaint in novega dekorativnega orodja Co.Me

Maribor, 12. 9. 2024 – Podjetje Bina je v svojih prostorih organiziralo predstavitev inovacij na področju dekorativnih barv in orodja. Na dogodku so med drugim predstavili novo dekorativno barvo Juta iz programa Valpaint, ki s svojim unikatnim videzom in kakovostjo omogoča še bolj kreativne možnosti pri dekoraciji notranjih prostorov. Poleg tega je bil prvič v Sloveniji predstavljen tudi nov program dekorativnega orodja proizvajalca Co.Me, ki je namenjen slikopleskarjem, ki si želijo vrhunsko orodje za svoje delo.



Posebnost dogodka je bila prodaja prvega ekskluzivnega kovčka z gladilkami Co.Me, obdanimi s 24-karatnim zlatom, ki ga je kupil priznan slikopleskarski mojster Dušan Presetnik iz Ljubljane. Ta prestižni komplet orodja je dokaz, da tudi v slikopleskarski industriji vrhunska kakovost in unikatni izdelki najdejo svoje mesto.



Dogodka so se udeležili številni slovenski strokovnjaki na področju dekoracije in slikopleskarstva ter tisti, ki iščejo nove priložnosti in orodja za izboljšanje svojih storitev. 

VIDEO 1  

 VIDEO 2


VIDEO 3