četrtek, 19. marec 2015

Optika Clarus na Wolfovi odprla novo poslovalnico

Ljubljana -  Na Wolfovi ulici v Ljubljani je svoja vrata odprla nova, že 14. poslovalnica Optike Clarus. Skupaj s Tihomirjem Krstičem, direktorjem in lastnikom jo je odprl Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana. 

Poslovalnica na Wolfovi ulici 8 ima 150 m2 prodajnih površin. Na izbiro so
priznane znamke sončnih in korekcijskih očal, športna očala, kontaktne leče in drugi dodatki, ki sodijo v prodajno ponudbo sodobne optike za vsak žep.Otvoritev nove poslovalnice je seveda minila v znamenju očal. Novih, sposojenih, sončnih, kvadratnih, okroglih ... Najprej so tri očala zmanjkala. Preiskave sta se z vso resnostjo lotila simpatična detektiva Naočnik (Jean Frbežar) in Očalnik (Tomaž Čop). Sumljivi so jima bili vsi, ki so imeli na sebi super očala, vključno z voditeljico Majo Martino Merljak, a ko je prihitela Mama Manka (Sašo Đukić), ki je vrnila tri očala (le sposodila si jih je, da si izbere, katera bo imela za to svečano otvoritev), so primer uspešno zaključili.

Sledila je modna revija, na kateri so različna očala pokazale Nadiya Bychkova, Ula Šemole, Andreja Vakselj in Nika Horvat, ob lepotičkah pa so sončna očala s plesnimi gibi predstavili tudi plesalci plesne šole Kazina. Da se je zabava tudi po uradnem delu prevesila v sproščeno druženje, je ob kulinaričnih dobrotah restavracije As Aperitivo, s kitaro in odličnim prepevanjem priredb poskrbel glasbenik Samuel Lucas.

Novo Optiko Clarus v centru Ljubljane je obiskalo kar nekaj znanih obrazov: nekdanji odlični košarkaš Rašo Nesterović, predsednik uprave BTC Jože Mermal, izvršni direktor BTC Miha Zupanc, direktor BTC City Ljubljana Damjan Kralj, Tomaž Jontes, strateg kabineta uprave, Telekom Slovenija, zlatar Tomislav Loboda, akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, pevka Regina in drugi.

Optika je odprta od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, ob sobotah pa od 9. do 17.ure. Ob nedeljah in praznikih je poslovalnica zaprta.

Besedilo in video: Janez Platiše