ponedeljek, 31. avgust 2015

Telekom Slovenije je v Citypark v Ljubljani odprl prenovljene prostore

Telekom Slovenije je v petek, 28. avgusta, v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprl prenovljene prostore svojega največjega prodajnega centra. Ob tej priložnosti sta Telekomov center, ki v ljubljanskem Cityparku deluje že 13 let, obiskala tudi priljubljena igralca serije Ena žlahtna štorija, Berto (Janez Starina) in Zala (Ajda Smrekar).




















Z novo sezono serije bo namreč Telekom Slovenije naročnikom SiOL TV ekskluzivno ponudil programsko opcijo »Ena Žlahtna štorija«, poleg arhiva pa bodo imeli naročniki opcije tudi možnost, da si bodo lahko v novi sezoni novi del serije ogledali 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.
Telekomov center v Cityparku uporabnikom ponuja strokovno podporo in svetovanje ter celovit nabor paketov in storitev za dom, pisarno in prosti čas.



»V Telekomu Slovenije se trudijo, da se uporabniki pri njih dobro počutijo, ob tem pa jim pomagajo in svetujejo pri izbiri paketov, storitev, vsebin, izdelkov in ostalih pripomočkov, ki kar najbolj zadovoljujejo njihove želje in potrebe.




















V Telekomovem centru v Cityparku je uporabnikom na voljo skoraj 30 svetovalcev, ki vedno radi priskočijo na pomoč. Zato bodo veseli obiska v njihovih prenovljenih prostorih,« pravi Vesna Petrović Žargi, vodja Telekomovega centra Citypark.