četrtek, 20. oktober 2016

Medicinski pripomoček za izboljšanje erekcije

Erektilne motnje (včasih poimenovane impotenca) opisujemo kot nezmožnost doseganja in vzdrževanja erekcije, ki je dovolj čvrsta in traja dovolj dolgo. Občasno se z motnjo sreča prav vsak moški, dalj časa trajajoče erektilne motnje pa prizadenejo približno vsakega desetega moškega in kar vsakega drugega sladkornega bolnika. Pogostejše so po 40. letu, pri sladkornih bolnikih pa se lahko pojavijo celo nekaj let prej.


Ena izmed preprostih metod za izboljšanje erekcije je tako imenovana Osbonova metoda, ki skupaj s sistemom ErecAid lahko pomaga doseči zadovoljivo erekcijo. Za uspešno delovanje sistema mora imeti uporabnik željo po spolni aktivnosti, voljo za priučitev tehnike in seveda razumevajočega partnerja. Prav zato smo za pogovor prosili Barbaro Kraševec iz Mediposta, da predstavi medicinski pripomoček s katerim na zdrav način izboljšamo erekcijo.

VIDEO 


Sistem ErecAid je neinvazivna naprava, odobrena za uporabo v medicini. Pripomoček ErecAid je namenjen tudi vsem, ki lahko dosežejo erekcijo, a je iz različnih vzrokov ne morejo zadržati. Sistem ErecAid je enostaven, varen in učinkovit in ne ovira morebitne povrnitve naravne erekcije.

Za podrobnejše informacije in predstavitev medicinskega pripomočka pokličite Barbaro Kraševec na telefonsko številko 041 344 865 ali ji pišite na e-mail barbara@medipost.si

Več o pripomočkih za izboljšanje erekcije si lahko preberete na tej povezavi http://www.medipost.si/25/impotenca-motnja-erekcije

Več o motnjah erekcije pa si lahko preberete na tej povezavi
http://www.zaloker-zaloker.si/sl/sladkorna-bolezen/zanimivosti-in-nasveti/erektilne-motnje/