petek, 25. november 2016

Sejem Narava zdravje 2016

LJUBLJANA – Letošnji 47. sejem Narava zdravje, ki bo odprt do 27. novembra je v znamenju konoplje in očesnih ter samoplačniških zobozdravstvenih storitev, predvsem iz Hrvaške. Tudi ponudba je skromnejša kot prejšnja leta. Spremlja pa ga bogat spremljevalni program. To je bil moj prvi vtis ogleda sejma.



Kljub temu pa boste na sejmu za zdrav življenjski slog, ki ponuja aktualne vsebine v sklopih kot je prehrana, zdravje, naravna kozmetika, gibanje, wellness in zeleno sobivanje videli marsikaj zanimivega in koristnega. Prvič recimo vsebine, ki obravnavajo odnos človeka z živaljo.



Sejem nagovarja vse generacije, da na njem najdejo bodisi nasvet za zdravje, boljše počutje ali lepši videz, trajnostno rešitev v preurejanju svojega doma, bodisi namig za spreminjanje prehranjevalnih navad, sprostitev ali rekreacijo zase, usmeritve za delo na vrtu ali v sadovnjaku. Razstavljavci ponujajo izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah.



V bogatem in dinamičnem spremljevalnem programu je mogoče izbirati med več kot 100 različnimi predavanji, delavnicami, degustacijami, okroglimi mizami idr. Ena od nosilnih tem je tudi letos uporaba konoplje v prehrani, industriji in medicini. S podrobnostmi in programom predavanj ter delavnicami se lahko seznanite na povezavi: http://www.narava-zdravje.si/za-obiskovalce/narava-zdravje-2015



Sejem je odprt od četrtka do sobote, od 9.00 do 19.00 ure, v nedeljo do 17.00 ure. Predlagam, da sejem obiščete ko je še dan saj sta razstavni dvorani Kocka in Steklena dvorana prav slabo razsvetljeni. Čudi me, da so razstavljavci pristali na tako slabe razstavne pogoje.
   
Redna vstopnica znaša 7 evrov, s popustom (dijaki, študentje in upokojenci) 5 evrov, družinska 15 evrov.