sobota, 25. februar 2017

Mali Oglasi Band predstavil svoj prvi avtorski CD

Stražišče pri Kranju, 25.2.2017 – Gorenjska glasbena skupina Mali Oglasi Band je v polni dvorani Krajevne skupnosti Stražišče predstavila svoj prvi CD z naslovom 'Do konca in naprej', na katerem je enajst skladb. Na CD-ju je tudi pesem z naslovom Kam, prečudovita pesem Franceta Prešerna.



Na predstavitvi so sodelovale tudi plesalke, ki so predstavitev CD-ja popestrile in polepšale. Ker pa je po predstavitvi sledila pustna zabava so prireditev krasile še številne pustne maškare.



Glasbeno skupino Mali Oglasi Band, ki igra kantri, folk glasbo sestavljajo Marko Berčič (vokal, kitara, banjo, mandola), Simona Benko (vokal), Žiga Lacko (kitara), Marta Ribič (violina), Robert Janežič (klaviature, harmonika), Dean Rozman ( bas kitara) in Gregor Seme (bobni).

Lepo oblikovan ovitek Blaža Učakarja je bil posnet v dveh studijih, Studio Krajnik in Pančo glasbena produkcija. Za miks je poskrbel Damjan Pančur. Avtor fotografije na naslovnici je Nadja Pogačar, producent pa Marko Berčič.



Na CD-ju so naslednje skladbe: Do konca in naprej, Droben dež, Naj bodo solze v očeh, Kam, Ko več me ne bo, O mama mama, Vroča kri, Dobro jutro, dober dan, Tebe še imam, Ker ob meni si in Zadnji ples.

FOTOGALERIJA - samodejno predvajanje