torek, 28. marec 2017

Ana Žličar je nova predsednica Društva onkoloških bolnikov Slovenije

Na redni letni skupščini Društva onkoloških bolnikov Slovenije je bila soglasno izvoljena Ana Žličar, ki je ob izvolitvi dejala: »Zavedam se kako odgovorna naloga je predsedovati Društvu onkoloških bolnikov zaradi vloge, ki jo društvo ima. Zavedam pa se tudi izjemnega potenciala, zbranega v članstvu. Veselim se in sem počaščena, da bomo nadaljevali skupaj! Do tega trenutka sem vas naslavljala z vi, odslej smo mi.«


Ana Žličar, nova predsednica Društva onkoloških bolnikov Slovenije


Dolgoletna predsednica Marija Vegelj Pirc , ki je z delovanjem društva povezana od samega začetka je ob prejemu priznanja Društva » Častna predsednica« poudarila: »Vsa leta vodenja društva sem se veselila napredka v medicini na področju onkologije, ob dejstvu, da je raka vedno več , kot tudi, da vse več ljudi živi po zdravljenju raka, vendar si je Društvo vedno prizadevalo za celovito rehabilitacijo in kakovost življenja bolnikov«. Njena misel ostaja vodilo dela društva tudi za naprej.
Marija Vegelj Pirc, dolgoletna predsednica Društva onkoloških bolnikov Slovenije.

Naziv Častnega člana Društva onkoloških bolnikov Slovenije je letošnja skupščina podelila Jaki Jakopiču. Skupščina je potekala v znamenju volitev, člani so potrdili člane organov za 4-letno mandatno obdobje, 2017-2021.

Naziv Častnega člana Društva onkoloških bolnikov Slovenije je letošnja skupščina podelila Jaki Jakopiču.