ponedeljek, 20. november 2017

Kuharska delavnica za praznične dni

Bližajo se decembrski praznični dnevi in zato so na ISA Znanje pripravili kuharsko delavnico na kateri boste lahko aktivno sodelovali. Najprej boste zamesili dišeč šarkelj, ko pa se bo pekel v pečici, bo čas za dva okusna namaza, ki ju boste lahko uporabili za predjed ali droben prigrizek ob popoldanskem obisku. Ker je december čas piškotov, boste lahko poskusili tudi nekaj različnih drobnih peciv, izdelali pa boste tudi domače pralineje.


Delavnica bo potekala v kuhinji, ki je opremljena z navadnimi kuhinjskimi aparati, kot jih imate doma, tako da si boste lahko natančno zapisali vse nastavitve pečice in podobno. Prejeli boste natančno napisane recepte z vsemi potrebnimi opombami in triki. Pripravljene jedi boste poskusili, dobrodošle pa bodo tudi nove ideje. Na delavnico lahko povabite tudi svoje prijatelje in znance

Ker boste lahko aktivno sodelovali, s seboj prinesite predpasnik!

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 27.11.2017 od 11.45 – 13.45 v Periskopu na Železni cesti 16 v Ljubljani. Prijavite se lahko na ISA Znanje d.o.o., Karmen, po telefonu 01 4396620 ali 040 580 802 ali na naslov prijave@isaznanje.si Cena je 15€ evrov.