nedelja, 17. junij 2018

'Odreži drugačnost' dobrodelna akcija frizerjev

Dobrodelnemu projektu Odreži drugačnost, ideji inovativnega frizerja Marka Hriberška, se je pridružilo 50 frizerjev iz vse Slovenije, ki zbirajo denar za otroke s posebnimi potrebami. Prvi del akcije je že mimo, drugi del sledi v nedeljo, 24. junija. 



Drugi del akcije bo potekal v nedeljo, 24. junija, od 10. do 17. ure, ko jih lahko v živo, vse ulovite na enem mestu, saj bodo v okviru festivala Pljusk na plaži Velenjskega jezera s frizerskimi dejavnostmi zbirali denar za isti namen in bodo večino izkupička ponovno namenili CVIU, del pa tudi Zvezi prijateljev mladine Velenje. Zbrane donacije bo CVIU uporabil za obnovo in ureditev previjalnice, ZPM pa bo denar namenila za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin.

Marka Hriberška je danes v njegovem frizerskem studiu, poleg številnih drugih zadovoljnih strank obiskala tudi direktorica podjetja Skaza Tanja Skaza, ki je bila prva, ki je podprla njegovo idejo o dobrodelni akciji in svojo frizuro Marku zaupa že nekaj let.

Akcijo Odreži drugačnost so kot ambasadorji podprli tudi znani Slovenci, med drugim priljubljeni glasbeniki Nina Donelli, Gašper Rifelj in številni drugi, ki se bodo dobrodelnim frizerjem v nedeljo, 24. junija, pridružili na plaži Velenjskega jezera in s svojo prisotnostjo izkazali podporo plemeniti akciji.