sreda, 7. november 2018

V Rimskih termah s samorefleksijo do brezbrižnih zimskih radosti

Najmodernejše slovenske terme, Rimske terme v Rimskih Toplicah, bodo novembra v svojem historičnem delu gostile mojstre, ki bodo s svojim znanjem in modrostjo obiskovalce učili skozi jutranje dihalne vaje, zvočno meditacijo, vibracijsko zvočno masažo v vodi, zvočno kopel in vodeno meditacijo, s katero bodo udeležence pripravili na to, da se odločijo za uspeh na vseh področjih življenja.



Ker želijo, da njihovi gosti v praznični december vstopijo čim bolj v stiku sami s sabo, od petka, 23. novembra, do nedelje, 25. novembra, zanje pripravljajo zen vikend, ki bo povsem v znamenju samorefleksije, razumevanja duha, obvladovanja čustvenih viharjev, raziskovanja čutnosti notranjega miru ter uravnavanja telesa in duha. Od zen prebujanja, zen prhe do joge za pare in 'free flow' gibanja za uravnavanje čaker skozi gib.

Po oddihu od vsakdanjika in bogatem turističnem programu, v katerem se v objemu neokrnjene narave pod vodstvom največjih mojstrov samorefleksije posvetimo le sebi, smo pripravljeni na brezbrižen zaključek leta, od katerega se lahko v stilu poslovimo v Rimskih termah. Silvestrska programa Ferdinand in Sofija poleg slavnostne silvestrske večere ponujata tudi neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu ter organizirana vodenja, izlete, sprehode ter odkrivanja okoliških kulturnih znamenitosti in naravnih lepot.