petek, 28. december 2018

Doživite sedem dimenzij s pojočimi posodami

Stari ruski rek pravi, da tako kot novo leto začnemo, ga tudi preživimo. Zakaj ga torej ne bi začeli v Rimskih termah, kjer v objemu neokrnjene narave lahko okrepite vašo čuječnost in se navzamete čistih vibracij, kar je nedvomno izvrstna popotnica za nove začetke.



Občutite, doživite in prevzemite pozitivno naravnanost, na novo odkrijte svoja čustva, naučite se slediti svojemu instinktu in se prepustite zvokom zvočne kopeli v historičnem delu Rimskih term. Od četrtka, 3. januarja 2019, do nedelje, 6. januarja 2019, in od četrtka, 17. januarja, do nedelje, 20. januarja, lahko v vikendu sedmih dimenzij skozi meditacije, dihalne vaje s kraguljčki in čarobnim zvokom pojočih posod v eni najbolj zdravilnih termalnih vod v Evropi, okrepite svojo koncentracijo in obogatite svojega duha.

V harmoniji sami s sabo boste s svojo boljšo polovico še bolj uživali v februarju, mesecu ljubezni v najmodernejših slovenskih termah. Za zaljubljence so poleg uživanja v termalnem bazenskem kompleksu pripravili tudi romantično večerjo v À la carte restavraciji Sofija, koktejl ljubezni in podaljšano bivanje na dan odhoda, da boste lahko čim dlje uživali v dragocenih partnerskih trenutkih.