petek, 1. februar 2019

Jan Plestenjak v Cityparku navdušil oboževalke in oboževalce

Ena od oboževalk Jana Plestenjaka je eforično dejala: »V živo je še lepši in ne morem verjeti, da sem se uspela fotografirati z njim. Tega srečanja nikoli ne bom pozabila.« Priljubljeni pevec se je obkrožen z navdušenimi obiskovalkami in obiskovalci sprehodil po nakupovalnih ulicah Cityparka vse do odra, kjer je voditeljici Uli Furlan med drugim zaupal, da bi kot svojo najljubšo pesem lahko izpostavil pesem Lepa in da ljudem nerad deli nasvete, saj je povsem običajen človek.

V Cityparku se je zbrala množica Janovih oboževalk in oboževalcev.


Ključno mu je spoštovanje med ljudmi. Ob njegovem obisku največjega slovenskega nakupovalnega središča je potekala nagradna igra »Janov koncert pri vas doma«, pevec pa je ob tem delil tudi svojo izkušnjo s prvega nastopa v dnevni sobi, ki ga je s Cityparkom pripravil za eno od oboževalk. »Prišel sem s prijateljem in takoj opazil, da smo se vsi počutili podobno. Imeli smo tremo, a se je hitro razblinila. Sredi dneva smo sproščeno prepevali kot stari prijatelji in izkušnja je bila edinstvena za obe strani,« je priznal eden najuspešnejših slovenskih pevcev.

Jan Plestenjak si je vzel čas za vsakega, ki je prišel na srečanje z njim v Citypark.


»Veselim se že, da ponovim to posebno izkušnjo,« je nadaljeval pevec, ki je z obiskovalci Cityparka delil tudi svoj ponos ob tem, da ga v kratkem čaka zelo poseben nastop z enim največjih tenorjev na svetu. »Jose Carreras me je izbral za svojega gosta na koncertu v Ljubljani in to si štejem v neizmerno čast,« pravi Jan. Citypark pa je ob svojem rojstnem dnevu pripravil še eno posebno presenečenje. Kar 50 srečnežem bodo podarili karte za enega od koncertov Jana Plestenjaka v Ljubljani. »Rad igram v Ljubljani, saj se v njej zbere cela Slovenija,« je ob tem priznal pevec.

Pevec ima veliko oboževalcev tudi med otroki.


Z obiskom Jana Plestenjaka je Citypark, največje slovensko nakupovalno središče, začelo s praznovanjem svojega 17. rojstnega dneva, ki se bo nadaljevalo v petek, 15. februarja, z zaključkom Mini DJ akademije in nastopom raperja Zlatka. V soboto, 16. februarja, pa bo rojstnodnevna zabava dosegla finale z veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili Desetake ter večer glasbeno obarvali z nastopom pevcev Mance Špik in Tilna Lotriča.