sreda, 16. oktober 2019

Darilo za 500 tisočo nočitev v Termah Snovik je prejela Nada Lešnik

Snovik, 16. 10. 2019 - V Termah Snovik so danes praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo. 




Gospa Nada Lešnik je bila prijetno presenečena, ko jo je danes dopoldan direktor Term Snovik, Predrag Canjko, skupaj s sodelavci presenetil in pozdravil s prav posebnim presenečenjem. Z njenim prihodom so v Termah Snovik namreč zabeležili pol milijonto nočitev. Župan občine Kamnik, Matej Slapar, je "jubilejni" gostji čestital in ji izročil simpatično darilo. Nad pozornostjo presenečena in ganjena gostja bo lahko v Termah Snovik izkoristila darilni bon za vikend paket za 2 osebi v Rajskem apartmaju, na vodenem pohodu spoznala skrivnosti Bosonoge poti, si privoščila okusno kosilo s tuhinjsko postrvjo ter preskusila sproščujoči Kneipp tretma s toplo seneno oblogo.



Zgodba o Termah Snovik se je začela leta 1994, s postavitvijo prvega bazena sredi neokrnjene narave Tuhinjske doline. Prvotna ideja domačinov, ki so jo številni pospremili z velikimi dvomi, je v četrt stoletja zrasla v uspešno turistično zgodbo. Večina gostov, ki obišče Terme Snovik, prihaja iz Slovenije. Redni gostje so še Italijani, Nizozemci, Čehi, Nemci in Izraelci.

Danes so Terme Snovik zgodba o uspehu - prijazne okolju, energetsko varčne in učinkovite, se lahko pohvalijo s številnimi nagradami in zadovoljnimi gosti. Njihova termalna voda je priznana kot naravno zdravilno sredstvo, saj vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih mineralov, kar dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo.

Foto: Terme Snovik