sreda, 26. februar 2020

Terme Snovik so prejele Certifikat odličnosti AAA

Snovik, 25.2.2020 - Terme Snovik – Kamnik d.o.o., družba za turistično in zdraviliško dejavnost, spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Izpolnjuje kriterije bonitetne odličnosti za leto 2019 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene bonitetne odličnosti. Certifikat podeljuje skupina Bisnode, ki je partner svetovne mreže Dun & Bradstreet in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 12 evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Z mednarodno uveljavljeno prakso certificiranja družba Terme Snovik utrjuje svoj ugled ter dodatno zaupanje tako v domačem kot tujem poslovnem okolju. Bisnode certifikat bonitete odličnosti ne odraža zgolj več kot leto dni stare finančne slike podjetja, temveč vključuje velik nabor statistično relevantnih in ažurnih podatkov o trendih, ki z naprednimi analitičnimi algoritmi kažejo na verjetnost (ne)uspeha podjetja.

Prejeti certifikat je bil izdan na osnovi sprotnih informacij o poslovanju ter podatkov iz preteklih let za obdobje 12 mesecev od dneva izdaje. Več deset statistično značilnih spremenljivk, preverjenih formul na podlagi finančnih podatkov, blokad, plačilnih navad ter tožb dokazuje varnost, konkurenčnost, trajnost stabilnost, vzornost in zanesljivost poslovnega subjekta.

Certifikat za prihodnjih 12 mesecev napoveduje varnost pred izbrisi ali insolventnostjo, prisilno poravnavo ali likvidacijo, izbrisom iz poslovnega registra, blokado transakcijskih računov subjekta. Boniteta odličnosti poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline. Terme Snovik so v letu 2018 poslovale z dobičkom in zabeležile 9,68 % rast celotnih prihodkov v primerjavi z letom 2017.

Podjetje s certifikatom odličnosti AAA predstavlja tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, kot so dobavitelji, kupci, zavarovalnice, banke in drugi partnerji.

Foto: Terme Snovik