sreda, 6. maj 2020

V SES-ovih nakupovalnih središčih odprte trgovine in nekateri lokali

V tem tednu so v SES-ovih nakupovalnih središčih (Citypark Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje in Center Vič) odprtih že več trgovin z živili, tehničnih trgovin, ponudnikov telekomunikacijskih storitev, frizerjev, zlatarjev in gostinskih lokalov, ki imajo zunanje terase. Med drugim so to Interspar, drogerija DM oz. Müller, Telemach, A1, T2, Telekom Slovenije, Big Bang, Hervis in Pandora, če jih izpostavimo le nekaj. 



»Vsi SES-ovi nakupovalni centri ves čas v ospredje postavljamo varnost in upoštevanje previdnostnih ukrepov, zato imamo vpeljane visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk. Prav tako so pred vhodom v nakupovalno središče ter pred vhodi v posamezne trgovine in salone na voljo razkužila, nujna je uporaba zaščitnih mask, prav tako pa spremljamo tudi število obiskovalcev in ustrezne varnostne razdalje, ki jih omogočajo široki in prostorni hodniki v nakupovalnem središču. Predvsem pa si prizadevamo, da nakupovanje kljub COVID-19 ostane za vse obiskovalce prijetno in varno,« je poudaril Toni Pugelj, direktor SES Slovenija. Sicer pa SES-ovi centri ves čas delujejo skladno z vladnimi odloki. 



Na spletni strani posameznega centra lahko preverite delovne čase posameznih trgovin, salonov in gostinskih lokalov. Večina jih je odprtih vse dni v tednu, razen v nedeljo, ko je nakupovalno središče zaprto.