četrtek, 30. julij 2020

Koncert Eve Boto v Ruski dači v Zgornjih Gamelnjah

Zg. Gameljne, 30. julij 2020 - Po Alenki Godec, Jerneju Kuntnerju, Gašperju Bergantu, ki bo v petek 31. julija nastopil že drugič pred razprodanim vrtnim avditorijem, ter Nuški Drašček, bo prihodnji četrtek, 6. avgusta, ob 19.00, nastopila mlada, visokorasla korošica Eva Boto.



Koncertna turneja "Ko najdeš sebe" zaokroža Evino obdobje uveljavljanja na tuji in domači glasbeni sceni. Kot 16-letno dekle, takrat je bila najmlajša udeleženka, je leta 2012 s pesmijo Verjamem Slovenijo zastopala na Evroviziji. Leta 2016 je zmagala na Slovenski popevki s pesmijo Kaj je to življenje. Dokončno pa je svoj izjemni talent in glasbeno širino prikazala v televizijski seriji Znan obraz ima svoj glas, kjer je lani slavila veličastno zmago.

Koncert na Ruski dači bo Eva popestrila s posebnim programom, v katerem ne bo manjkalo preobrazb in najuspešnejših imitacij glasbenikov svetovne scene. Kot to zna le zmagovalka! Cena vstopnice je 20 evrov, informacije in rezervacije vila@ruska-daca.si ali telefona 068 646 148.



Koncerti Pod zvezdami Ruske dače se po Evi Boto nadaljujejo 21. in 22. avgusta z dvema razprodanima koncertoma Ruska noč Mance in Benjamina Izmajlova, 28. avgusta pa bo oder zavzela Lara Jankovič s kabaretsko predstavo Pred vami stojim gola.

Vsak dan pa vabijo obiskovalce in goste v kavarno Ruska dača, ki je odprta od ponedeljka do petka med 12. in 21. uro ter ob sobotah in nedeljah od 10.00 do 21.00. Do Ruske dače vozita mestna avtobusa št. 1b (Mestni log−Gameljne) in št. 8. Zagotovljeno je tudi brezplačno parkirišče in parkirišče za kolesarje.

Redni ogledi vile so ob četrtkih ob 18h in ob sobotah ob 11.00 ter ob 12.00, za najavljene skupine tudi po dogovoru. Ogled v četrtek, 6. avgusta, je zaradi nastopa Eve Boto načrtovan ob 17. uri.

Pripravil: Janez Platiše
Foto: Janez Platiše in Ruska dača