petek, 29. april 2022

Brezplačne delavnice za starejše Simbioza BTC City Lab Maj 2022

Če še ne poznate Simbioze Genesis je skrajni čas, da jih spoznate in da se jim pridružite na njihovih delavnicah v okviru programa Tretja kariera. In kar sploh ni zanemarljivo - njihove delavnice so namreč brezplačne. In kaj vam ponujajo? Vsak mesec pester nabor delavnic digitalnega opismenjevanja, kjer vas bodo prijazni predavatelji naučili uporabljati vaš pametni telefon, da se boste z znanjem lahko pohvalili vašim vnukom. Delavnice organizirajo za začetnike v obliki tečaja in večkratnih srečanj 1 x tedensko in to V ŽIVO. Tudi naprednejši uporabniki imajo priložnost za nadgradnjo ali samo osvežitev znanja. Za njih je razpisan program nadaljevalnega tečaja uporabe pametnega telefona, ali posamezne delavnice različnih vsebin. Vse pa z namenom, da vaš pametni telefon kar najbolje izkoristite v svoj prid in da postane vaš prijatelj in pomočnik v vsaki situaciji.

Delavnice V ŽIVO potekajo na naslovu Simbioza BTC City Lab, Latinski trg 6, Ljubljana (kletna etaža Emporium), če pa se boste odločili za ONLINE delavnico, pa vam bodo dan pred izvedbo delavnice poslali opomnik z vabilom na delavnico, v katerem boste prejeli tudi povezavo, preko katere se boste prijavili v delavnico na daljavo. Seveda je v obeh primerih potrebna vaša predhodna prijava. Pohitite s prijavami in si pravočasno zagotovite mesto na delavnicah. 

Več o vsaki delavnici si lahko ogledate na spletni strani Simbioze v koledarju dogodkov in v njihovi mobilni aplikaciji Magda. Preko obeh info točk se lahko na delavnice seveda tudi prijavite, lahko jim pišete na naslov lab@simbioza.eu, ali pa jih preprosto pokličete na telefon 040 778 475. 

Za pokušino hitri pregled njihovih novih majskih delavnic:

  • četrtek, 5. 5. med 10.00 in 11.30 V ŽIVO - delavnica Spletni nakupi preko pametnega telefona, 
  • ponedeljek, 9. 5. med 11.30 in 13.00 ONLINE - delavnica Osnove E-bančništva na primeru NLB, 
  • torek, 10. 5. med 10.00 in 11.30 V ŽIVO - delavnica e-Uprava s strokovnjaki iz Ministrstva za javno upravo,
  • sreda, 11. 5. med 10.30 in 12.00 V ŽIVO - delavnica Spoznajmo tablični računalnik,
  • druga polovica maja V ŽIVO (četrtek, 19. ali 26. 5. med 11.30 in 13.00 - termin izvedbe bo naknadno potrjen) - nadaljevalna delavnica na konkretnih primerih E-bančništva s strokovnjaki iz NLB.

Posebnost programa Tretja kariera v maju je prvi medgeneracijski hekaton, ki bo potekal 16., 17. in 18. maja 2022. Več si lahko preberete na povezavi tukaj. Če ste zainteresirani za sodelovanje na dogodku, jim lahko pišete na lab@simbioza.eu, ali jih pokličete takoj po prvomajskih praznikih na tel. 040 778 475. Z veseljem vam bodo povedali vse o vsebini in samem poteku dogodka. Število mest je omejeno, zato se čim prej odločite in pokličite.

Foto: Simbioza