petek, 19. avgust 2022

Nataša Pirc Musar v ponedeljek prične z zbiranjem podpisov volivcev in volivk

Ljubljana, 19. 8. 2022 – V prvem tednu zbiranja podpisov bo vsak dan na terenu, tudi do štiri lokacije na dan. Pomembna srečanja z volivci in volivkami ter lokalnimi ter regionalnimi mediji. Ljudje so vir energije.



Kot nestrankarska kandidatka, ki kandidira s 5.000 podpisi volivcev in volivk, Nataša Pirc Musar od ponedeljka dalje načrtuje srečanja z volivci in volivkami, za zbiranje potrebnega števila podpisov ter pogovore z lokalnimi in regionalnimi mediji po Sloveniji.

Prvo srečanje bo 22. avgusta v Kamniku njenem domačemu mestu, kjer načrtuje tudi zaključek zbiranja podpisov. Točke srečanja bodo v bližini Upravnih enot, pri zbiranju podpisov in pomoči pri izpolnjevanju obrazca pa volilnemu štabu pomagajo številni prostovoljci, ki so se res množično odzvali povabilu k sodelovanju.

Ponedeljek, 22. 8. 2022
Kamnik
09.00 – 10.00    Ptuj 11.15 – 12.00    Murska Sobota 14.30 – 15.15

Celoten urnik krajev TUKAJ

Nataša Pirc Musar: »Iskreno se veselim srečanja z volivci in volivkami. Najraje sem med ljudmi, pa naj bo to pogovor ali samo iskren stisk roke z dobrimi željami. Ljudje mi dajejo  energijo, podporo in pogum, kar je v okoliščinah, v katerih kot kandidatka nimam strankarske mreže, izjemno pomembno.«

V volilnem štabu Nataše Pirc Musar si želijo podpise zbrati v čim krajšem času, da se bodo lahko posvetili izvedbi načrtovane volilne kampanje. Tudi zato so program načrtovali s tremi, tudi štirimi različnimi lokacijami v enem dnevu. Program ostalih srečanj bo objavljen na spletni strani https://predsednica.bo/; navodila za izpolnjevanje obrazcev podpore pa so volivcem na voljo na https://predsednica.bo/zbiranje-podpisov-podpore-kandidaturi/