torek, 13. september 2022

Ob nakupu najnovejših telefonov Samsung prejmete praktično darilo!

Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete za darilo novo pametno uro Galaxy Watch5! Ob nakupu kateregakoli modela telefona iz Samsung Galaxy S22 serije pa boste lahko postali tudi lastnik Galaxy Buds2 brezžičnih slušalk v grafitni barvi.



Čudovita kombinacija za hitrejše doseganje zastavljenih ciljev

Čudovita kombinacija pametnega telefona in ure vam bo pomagala pri organizaciji vašega dne, hitrejšemu doseganju zastavljenih ciljev in vas obenem spodbujala k bolj zdravemu načinu življenja. Novo Galaxy Watch5 serijo pametnih ur namreč odlikujejo podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost, ki vsi prispevajo k oblikovanju vsakodnevnih navad za boljše zdravje in počutje.

Samsung Galaxy Z Flip4 gradi na uspehu ikoničnega oblikovanja in dodaja ključne funkcije, vključno z nadgrajeno izkušnjo kamere, večjo baterijo in razširjeno prilagodljivostjo, hkrati pa ohranja izjemno kompaktno obliko. Galaxy Z Fold4 uporabnikom odpira nove možnosti, saj prinaša najobsežnejšo izkušnjo Samsung s pametnimi telefoni doslej, ki poleg napredne tehnologije kamere in zmogljivih mobilnih procesorjev ponuja prilagodljivo obliko, potopljive zaslone in funkcije večopravilnosti, podobne računalniškim.



Samsung S22 serija, ki je luč sveta ugledala februarja letos, še vedno navdušuje uporabnike po vsem svetu. Izredno zmogljivi bratje S22 serije navdušujejo s kamerami, inovativnimi naprednimi funkcijami, brezhibnim dizajnom in čudovitimi barvami. Hkrati je serija zasnovana v trajnostnem duhu, telefon Ultra pa prvič v S seriji prinaša tudi napredno S Pen pisalo.

Do darila boste upravičeni vsi, ki boste nakup zložljivega telefona opravili med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 ter se do konca oktobra registrirali v Samsung Members aplikaciji. Dodatne podrobnosti ponudbe so vam na voljo na spletni strani podjetja.

Preizkusite naprave in poiščite svojo zmagovalno kombinacijo!

Vsi, ki ste o nakupu novih pametnih telefonih šele pričeli razmišljati, imate priložnost, da si naprave pred nakupom tudi pobližje ogledate in jih preizkusite. V slaščičarni in kavarni Lolita na Cankarjevem nabrežju si lahko do konca leta poleg kave privoščite tudi ogled najnovejših modelov telefonov, ur in slušalk. V Samsung pop-up razstavnem prostoru vas pričakujejo od 9. do 21. ure.



S Samsung pametnimi urami se boste v septembru lahko srečali tudi na drugih lokacijah. Ljubitelji teka lahko naprave preizkusite med 16. in 18.9. na Julian Alps Trail Run in 29. 9. na maratonu v Slovenskih konjicah. Galaxy Watch5 serijo pametnih ur pa boste lahko v naslednjih tednih preizkusili tudi v različnih fitness centrih v Ljubljani in Kranju. 27. septembra jih med 16.30 in 20. uro lahko spoznate v 4P Stegne v Ljubljani.