petek, 25. november 2022

Zdaj je pravi čas, da za nakup novega telefona

Ne glede na to, ali iščete darilo zase ali za svoje bližnje, družino in prijatelje, Huawei nudi široko paleto izdelkov. Izbirate lahko med različnimi pametnimi telefoni, urami, slušalkami in tudi zvočniki, tako da enostavno najdete popolno darilo za vsak okus, potrebe, priložnost ali proračun.



Bodite kreativni s kamero, ki ji ni para

Če obstaja tehnološka naprava, brez katere si ljudje ne morejo predstavljati dneva, je to pametni telefon. In če iščete fotoaparat, s katerim bi lahko posneli tako dobre fotografije kot napreden fotoaparat, ne iščite več. Huawei Mate 50 Pro je podedoval fotografsko odličnost serije Mate in bo vsakemu navdušencu omogočil fotografiranje na najvišji ravni kakovosti ter zajemanje vseh barv in podrobnosti realnosti. Mate 50 Pro nudi vrhunsko kamero Ultra Aperture s 50-milijonskim tipalom in 10-stopenjsko nastavljivo zaslonko z naprednim optičnim sistemom, mehansko strukturo ter tehnologijo zajema in obdelave fotografij. Pametno prilagajanje zaslonke obenem zagotovi, da je zajem svetlobe pri samodejnem načinu usklajeno s prizorom in scenarijem fotografiranja, medtem ko imate v ročnem načinu možnost prilagajanja globinske ostrine oziroma ravni zamegljenosti ozadja. Izredno široka zaslonka f/1,4 v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije. Nočni način odlično zajame svetla in temna področja tudi v slabo osvetljenem okolju. Portretni način uporabi naravno zamegljeno ozadje, da motiv izstopi, medtem ko kamera s periskopskim objektivom prikaže zelo oddaljene prizore s kar 200-kratno povečavo. Poleg glavne in tele-kamere ima Mate 50 Pro še širokokotno kamero, ki se izredno dobro izkaže tudi med bližinsko (makro) fotografijo. Sposobna je namreč razkriti podrobnosti iz drobnega sveta, kot je kapica rose, z izjemno ostrino.

Telefona brez kompromisov

Za vse, ki iščete pametne telefone z naprednimi pametnimi funkcijami, a za nekoliko nižjo ceno, bi morali pogledati elegantno serijo Huawei nova. Izjemno tanek dizajn z elegantnimi barvnimi različicami, napredne kamere, zmogljivost in dolgotrajna avtonomija baterije so le nekateri ključni elementi, s katerimi bosta Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro izpolnila vsa vaša pričakovanja. Telefon Huawei nova 10 Pro v debelino meri vsega 7,88 mm, medtem ko je ohišje telefona Huawei nova 10 s 6,88 mm celo za milimeter tanjše. Deseto generacijo serije nova poleg videza odlikujejo inovacije sprednje kamere, s katero telefona spreminjata tradicionalen pristop k mobilni fotografiji. Oba se namreč ponašata z impresivno ultra širokokotno sprednjo kamero s kar 60-milijonskim slikovnim tipalom, ki lahko zajema posnetke v ločljivosti 4K. Huawei nova 10 Pro ima poleg te še 8-milijonsko portretno kamero za kristalno čiste posnetke od blizu, ki kot prva v industriji podpira 2-kratno optično in do 5-kratno digitalno povečavo. Je tudi prva sprednja kamera s takojšnim samodejnim ostrenjem s štirifaznim zaznavanjem (Quad Phased Detection), pri katerem vsaka slikovna pika prispeva tako k zajemu fotografije kot k ostrenju. Pri tem seveda niso zanemarjene ostale zmogljivosti. Med temi izstopa 50-milijonska zadnja kamera z napredno obdelavo slike, hitro osveževanje zaslona in načini hitrega polnjenja. Tipalo zadnje kamere je opremljeno s Huaweievim barvnim filtrom RYYB, omogoča takojšno samodejno ostrenje QPD ter ima vključeno tehnologijo zaklepa brez zakasnitve (ZLS), ki se posebej dobro obnese med fotografiranjem v pogojih šibke svetlobe.