torek, 26. december 2023

Folklorno društvo Bled vas vabi na 22. prireditev “Veselo po domače”

Če ste ljubitelj slovenske folklore in tradicije, potem ne smete zamuditi dogodka “Veselo po domače”, ki ga prireja Folklorno društvo Bled. Ta edinstvena prireditev bo potekala 29. decembra 2023, ob 19. uri, v Festivalni dvorani na Bledu. Na njej boste lahko doživeli pristno Slovenijo skozi ples, glasbo in kulturo.



Folklorno društvo Bled je znano po svojem strastnem pristopu k ohranjanju slovenske kulturne dediščine. Člani društva bodo občinstvo navdušili s svojimi izjemnimi plesnimi predstavami, ki odražajo bogato zgodovino in barvitost slovenske kulture. Na odru se bodo pridružili številni drugi nadarjeni izvajalci, med njimi ansambel Štirje Kovači, Svizci, Denis Novato ter Dame domače glasbe. Otroška folklorna skupina Voše bo poskrbela za dodatno pridih mladosti in igrivosti.

Dogodek “Veselo po domače” bo priložnost za druženje, smeh in dobro voljo. Vstopnice so na voljo pri članih društva in v avli dvorane uro pred predstavo. Ne zamudite priložnosti, da preživite nepozaben večer v prijetni družbi.

Še posebej presenečeno bo letošnje sodelovanje s Folklorno skupino Fakersee iz Avstrije. Skozi to mednarodno povezavo želijo obogatiti dogodek in omogočiti občinstvu vpogled v raznolikost ljudskega izraza.

Folklorno društvo Bled je ponosno na svojo vlogo pri ohranjanju slovenske folklore in dediščine. Vaša prisotnost na dogodku “Veselo po domače” bo neprecenljiv prispevek k podpori lokalne kulture in skupnosti.

Ne zamudite tega edinstvenega kulturnega doživetja! Folklorno društvo Bled vas pričakuje, da skupaj ustvarimo nepozaben večer, poln smeha, plesa in topline slovenskega domačega duha.

Za več informacij o dogodku in nakupu vstopnic obiščite FB stran društva, uro pred predstavo v avli Festivalne ali kontaktirajte predsednika Marjan 041 642 820.