ponedeljek, 11. december 2023

Obiščite Adventni sejem na Ruski dači v Zgornjih Gameljnah

Adventni sejem, ki bo potekal v soboto, 16. decembra od 11h pa do 18:30h v Ruski dači v Zg. Gameljnah vas bo očaral s pestro ponudbo.


Adventni sejmi prinašajo pričakovanje in upanje

Ker so prisrčni. Polni topline in prijaznosti. Ker so očarljivi. Polni bleščečih lučk in okrašenih stojnic. Ker so čarobni. Dišijo po kuhanem vinu, cimetu in svežih piškotih. Ker ponujajo darila z dušo. Prevzamejo z unikatnimi izdelki domače obrti in umetnosti. Ker zadovoljijo vse vrste obiskovalcev. So prostor za srečanje s prijatelji in sproščen užitek v prazničnem vzdušju.



Raznolik in pester adventni sejem na Ruski dači

Medeni butik in čokolada, trajnostna čistila in kozmetika v eko embalaži, certificirani čaji naravnost s kmetije, igračke in lesene žličke, imenitne Pauza pice, vroče in slastne na sejmu ali za pripravo doma, zmagovalke oddaje Štartaj Slovenija, unikatni leseni izdelki, torbice, cekarji, modni dodatki, usnjeni obeski za ključe, lesene zibke s pleteno košaro, plaščki za vaše kužke, voščilnice, metuljčki in mašnice, okraski in majhne lesene smrečice, nakit, sveče in dekorativni izdelki, keramični in leseni izdelki – uhani, vaze, deske, prav posebej »konzervirane« rože…


In še mnogo več

Delavnice adventne dekoracije ob 11.00 in ob 15.00. Potrebna je prijava na info@ruska-daca.si ali 068 646 148. Cena 12 evrov vključuje pomoč mentorice Petre, material in topel, aromatičen božični čaj.

Vodeni ogledi vile Ruska dača, ob 11.00 in ob 15.00. V vili tisočerih zgodb je vsak ogled prekratek.



 Obisk Dedka mraza ob 16.30 uri bo razveselil otroke iz programa Veriga dobrih ljudi, ki deluje pod okriljem ZPM Moste-Polje, prav tako pa dobrodošli tudi drugi veliki in mali otroci.

Ob 17.30 predbožičnem koncert z vokalno skupino Krila, odličnimi vokalisti, poznanimi širom Slovenije in izven. Predlagani prostovoljni prispevki za vstopnico 10 evrov na osebo.



 Več o Ruski dači pa lahko preberete na naslednji povezavi www.ruska-daca.si

Foto: arhiv Ruska dača, Janez Platiše