torek, 11. junij 2024

Na Pivo in cvetje Laško prihajajo Baby Lasagna, Romachild in Pantaloons

Ljubljana, Laško – 10. junij 2024. Rim Tim Tagi Dim bo zvenel v živo tudi v Laškem. Mesec dni pred pričetkom festivala Pivo in cvetje Laško prihaja na dan paket presenečenj, ki prinaša še posebno veselje vsem ljubiteljem našega največjega glasbeno - etnografskega festivala. Še posebej tistim, ki že imajo kupljene vstopnice. Danes se pričenja zadnje predprodajno obdobje, zato bo treba pohiteti, da bi v Laškem v živo doživeli hrvaškega zvezdnika Baby Lasagno, duo Romachild in skupino Pantaloons!



Marko Purišić, znan pod umetniškim imenom Baby Lasagna, sicer ni zmagal na letošnjem Eurosongu, je pa vsekakor pravi ljudski zmagovalec, saj je zanj glasovalo največ prebivalcev Evrope. Najbolj vroče ime Eurosonga je postal že pred samim festivalom, dogajanja v zvezi z glasovanjem pa so njegovi prepoznavnosti in popularnosti dala le še dodatni zalet. Baby Lasagna bo na odru Zlatorog v četrtek, 11. julija. Zagotovite si svoj prostor pred odrom pravočasno, gneča bo!

V petek bo ob že najavljenem programu na odru Zlatorog moč slišati in videti tudi duo Romachild. Dva težkokategorna glasbenika, multiinštrumentalist Martin Štibernik in bobnar Roman Ratej, člana številnih pop, rock in funk skupin, sta prijatelja iz otroštva, v sveži zasedbi pa bratska naveza, ki navdihuje. Ko slišite njun prvi takt, veste, da ste na pravem kraju! Na polno, z vso silo, da poka in  se bliska!

Pantaloons je domača zasedba z edinstveno glasbeno zvrstjo in energičnim odrskim nastopom. Luka Belič (saksofon), Aljaž Markežič (suzafon, sintesajzer, ewi) in David Nik Lipovac (bobni) so razgiban trio, ki je svoj žanr razvil v elektronsko plesno glasbo s primesmi jazza, funka, breakbeata, dubstepa in drugih zvrsti. Nastopali so že po številnih festivalih po Evropi, v Sloveniji pa so najbolj znani kot polfinalisti šova Slovenija ima talent 2023. Oder Zlatorog bodo zavzeli v soboto, 13. julija, ter poskrbeli za pravo plesno razpoloženje, ki ga bodo zaključili še eni EDM posebneži, mednarodna skupina s sedežem na Dunaju, Deladap.



………………………………………………………………..

Zaključuje se še eno obdobje predprodajnih cen vstopnic, vendar so te od danes dalje do 10. julija. še vedno privlačne, predvsem pa prinašajo žepu prijazen prihranek.

Cene vstopnic v predprodaji od 10. 6. do 10. 7. 2024

dnevna

festivalska

28 evrov

60 evrov

cene vstopnic na dan dogodka

 

dnevna

festivalska

32 evrov

70 evrov

 

Program festivala zagotavlja 21 izjemnih glasbenih dogodkov za različne glasbene okuse.

Oder

četrtek, 11. julij

petek, 12. julij

sobota, 13. julij

Zlatorog

Masayah

Baby Lasagna

Mi2

Gibonni

Dan D

Romachild

Šank Rock

Tony Hadley & Fabulous TH Band

Nina Pušlar

Hamo & Tribute 2 Love

Pantaloons

Deladap

Burin

Marko Vozelj in Mojstri

Dejan Dogaja band

Til Čeh in Petelini

Simon Vadnjal

Helena Blagne

Dejan Vunjak in Brendijeve barabe

Zvita Feltna

Nika Zorjan

Žan Serčič in Šakali