sobota, 19. februar 2011

Krimovke v tekmi z Valceio računajo na zmago

Rokometašice Krima Mercatorja bodo v nedeljo 20. februarja ob 17. uri igrale tekmo 3. kroga glavnega dela lige prvakinj. Po gostovanju in porazu v Podgorici jih zdaj čaka še gostovanje pri drugem favoritu skupine Valcei. Krimovke se v Romunijo odpravljajo optimistično razpoložene in računajo, da lahko slavijo tudi v vroči dvorani Traian


Krimovke in vodstvo so odšli v Romunijo samozavestni in razpoloženi.

Bonova ocenjuje, da se njeni ekipi ni treba ničesar bati, saj je zadovoljna s prikazanim. "Smo ekipa, ki v zadnjem času kar dobro deluje v težkih in stresnih situacijah. Čutim, da lahko tekmo v Valcei dobro odigramo. Formo stopnjujemo in bomo poskušale v Romuniji odigrati optimalno oziroma čim bolje. Verjamem, da tako dobro, da bo to dovolj za zmago," meni Bonova.

Desna zunanja igralka Krima Barbara Varlec že ve, kako do uspeha. "Mislim, da je naše glavno orožje protinapad. Najprej moramo, seveda, igrati dobro obrambo in z ukradenimi, hitrimi žogami steči v protinapad. Mislim, da smo v tem elementu bolj kakovostne kot v igri na postavljeno obrambo," pravi Varlečeva, ki tako kot njena kolegica na levi strani zunanje linije Andrea Penezić ostaja malce "dolžna".
.