ponedeljek, 16. januar 2012

13.seja Mestnega sveta MO Ljubljana

V Ljubljani je 16. januarja 2012 potekala 13. seja Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana, ki jo vodil podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Aleš Čerin.










Na njej so med drugim obravnavali predlog odloka o rebalansu proračuna MOL za leto 2012, predlog rebalansa finančnega načrta Javnega stanovanjskega sklada MOL za leto 2012, predlog letnega programa športa v MOL za leto 2012 ter predlog sklepa o delni povrnitvi stroškov volilne kampanje za nadomestne volitve župana MOL v letu 2012. Odločali pa so se tudi o soglasju k vnovičnemu imenovanju Marka Jakliča na mesto direktorja Javnega zavoda Lekarna Ljubljana.

Kljub številnim očitkom so z 20 glasovi za in 16 glasovi proti ljubljanski svetniki potrdili soglasje k vnovičnemu imenovanju Markota Jakliča za mesto direktorja Lekarne Ljubljana.

Ljubljanski mestni svetniki so potrdili tudi predlog odloka o rebalansu proračuna za letošnje leto. Rebalans je podprlo 27 mestnih svetnikov, proti jih je glasovalo 11. Svetnike manjših svetniških skupin so najbolj zmotile na novo določena sredstva za projekt Stožice.
.