torek, 17. april 2018

Z Adria Airways študenti in seniorji letijo ceneje

Adria Airways odpira študentom in starejšim (seniorjem in seniorkam) nove možnosti za potovanja. Obe ciljni skupini sta v svojih pričakovanjih, potrebah in željah glede potovanj svojevrstni, zato so v Adrii Airways pripravili enostavno in privlačno ponudbo.
Ponudba za študente je namenjena mladim med 18. in vključno 26. letom, s študentskim statusom, ponudba za starejše (seniorje) pa je namenjena starejšim od 62 let. Ciljnima skupinama so na voljo enosmerne in povratne vozovnice za vse direktne polete Adrie Airways na njenih 25 destinacijah, cene za oba tipa vozovnic so nespremenljive. V primeru, da mest na letalu po ceni za študente in starejše (seniorje) ne bo več, bodo na voljo letalske karte po naslednji najnižji ceni za določeno destinacijo. Ročna prtljaga je v ponudbi že vključena.

Christian Schneider, komercialni direktor Adrie Airways pravi: »Želimo biti domači letalski prevoznik, za katerega se študentje in starejši odločajo brez pomisleka. Temu v prid govorijo privlačne in ugodne fiksne cene, največji nabor destinacij z ljubljanskega letališča in nenazadnje priročnost domačega letališča. Našim potnikom z uvedenimi novostmi dajemo še več izbire, predvsem pa oblikujemo ponudbo po njihovi meri, željah in pričakovanjih.«Ponudba za študente in starejše (seniorje) se od obstoječe splošne ponudbe razlikuje v tem, da so tema dvema ciljnima skupinama letalske vozovnice na voljo po privlačnih cenah, le-te pa se ne bodo spreminjale in ostajajo stalne, ne glede na povpraševanje, zasedenost kapacitet letal in druge vidike, ki sicer določajo višino letalske vozovnice in zaradi česar se njihove cene spreminjajo.

Možnost nakupa letalskih vozovnic po privlačnih cenah je že na voljo preko spletne strani adria.si ali mobilne aplikacije Adria App, ki je na voljo uporabnikom z napravami s sistemom Android in iOS.