sobota, 20. oktober 2018

Galaxy A9 je ustvarjen za tiste, ki vedo, kaj želijo

SEUL, Koreja – Podjetje Samsung Electronics je najavilo novi Galaxy A9, pametni telefon narejen za vse, ki radi raziskujejo, zajemajo trenutek in ga delijo, kot ga vidijo sami. Galaxy A9 se kot prvi na svetu predstavlja z glavno kamero s štirimi objektivi in je opremljen s funkcijami, s katerimi lahko vsak dan v življenju kar najbolje izkoristite.Galaxy A9 je ustvarjen za tiste, ki vedo, kaj želijo in k temu stremijo. Naj gre za drzen selfi ali popoln panoramski posnetek, Galaxy A9 je najboljši spremljevalec za zajemanje in deljenje vsakodnevnih dogodivščin, ne glede na to kam vas življenje vodi.

»Kot globalno vodilno podjetje na področju inovacij pametnih telefonov, razumemo zahtevo za pomembne inovacije v hitrem tempu sveta, ki ga vodi vizualno komuniciranje,« je dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor mobilnih komunikacij in IT oddelka pri Samsung Electronics. »Obogateni z izkušnjami izdelave odličnih kamer na telefonih predstavljamo najnovejšo tehnologijo, ki bo uporabnikom na voljo v naših najnovejših telefonih. Tako z veseljem predstavljamo naš najnovejši pametni telefon Galaxy A9, v katerem so naše najnovejše inovacije tudi na voljo.«

V vznemirljivem in povezanem svetu, kjer so trenutki in spomini, od vsakdanjega do enkratnega, zajeti in deljeni nemudoma, je pametni telefon za uporabnike postal mnogo več kot telefon. Zato je Galaxy A9 opremljen z najboljšimi Samsung inovacijami kamere, da bi uporabnikom omogočil, da dosežejo več, doživijo več in vsak dan odkrijejo nove možnosti.

VIDEO


Inovativna glavna kamera s štirimi objektivi
Galaxy A9 vam dovoljuje, da z lahkoto zajamete dinamične in lepe fotografije. S štirimi objektivi lahko še na več načinov izrazite svojo kreativnost ter zajamete, ustvarite in delite osupljive fotografije.

· Z izjemnim 2x optičnim zoomom lahko ustvarite neverjetne posnetke od blizu, pa čeprav posnete od daleč.

· Svet zajamete v polni meri in brez omejitev z uporabo ultra široke leče in slikajte kot profesionalec s funkcijo optimizator prizorišča.

· Svojo kreativnost lahko izrazite z globinsko lečo, ki dovoljujejo svobodo, da pri ustvarjanju osupljivih fotografij ročno uravnavate globino polja fotografij in ostrenje predmeta.

· Jasne in ostre fotografije lahko posnamete v idealnih pogojih kot tudi v slabih svetlobnih pogojih. S 24 MP glavno kamero z Galaxy A9 lahko posnamete izjemne fotografije kadarkoli.Izjemne nove funkcije za celodnevno delovanje
Z zanesljivo baterijo 3,800mAh  Galaxy A9 ponuja dolgotrajno delovanje. sedaj lahko posnamete vse, brez omejitev. S spominsko kapaciteto 128 GB lahko shranite več in izbrišete manj, s spominsko kartico velikosti do 512 GB.

Galaxy A9 vključuje pametnega pomočnika Bixby[1] ter Samsung Health. Izkoristite lahko tudi številne prednosti za večopravilnost, ki jih naprava ponuja, vključno s funkcijo Ustvari par aplikacij.

Odličen dizajn
V skladu z dediščino odličnega dizajna, je Galaxy A9 na voljo v treh edinstvenih barvah – črni kaviar (Caviar Black), limonadno modri (Lemonade Blue) in roza (Bubblegum Pink). Lep in ergonomski dizajn, ki se prilega dlani s 3D ukrivljeno hrbtno stranjo, vam ponuja visokokakovosten občutek udobja.
Galaxy A9 bo v Sloveniji na voljo od konca novembra dalje.

Za več informacij o Galaxy A9 obiščite spletno stran www.samsung.com/si.

[1] Razpoložljivost tehnologije Bixby se lahko razlikuje glede na tržišče; Bixby voice podpira le Bixby 1.0.