sreda, 24. avgust 2022

V Snoviku VXII. etnografska prireditev in slovo od poletja

Snovik, 24.8.2022 - Ta vikend bosta v Snoviku potekali kar dve prireditvi. Prva, ki je etnološka se  imenuje »Vrti, vrti se kolo«, ki jo že tradicionalno organizira Turistično društvo Tuhinjska dolina. Druga, ki jo organizirajo Terme Snovik pa se imenuje »Slovo poletju« ki bo potekala v znamenju animacij za otroke, ki bodo popestrile dogajanje na bazenu, predvideni pa so tudi skupni programi druženja za (stare) starše in otroke.



V Temah Snovik, ki je letos postreglo z več kot 100 poletnimi dogodki zadnji vikend poletnih počitnic, ki je tik pred pričetkom šolskega pouka pripravlja razgiban nabor številnih animacijskih aktivnosti in dogodkov, ki bodo namenjeni prav vsem okusom. Že v petek 26. 8. bodo potekali pohodi, sprva po Kneippovi bosonogi poti, zvečer pa v soju bakel do izvira termalne vode. Sobotni dan bo rezerviran za slovo od poletja, gostje ga bodo lahko preizkusili s hojo po vrvi nad bazenom.





V soboto, 27. 8. in v nedeljo, 28. 8. 2022 bo v Snoviku potekala VXII. etnološka prireditev »Vrti, vrti se kolo«, ki jo bo pripravilo Turistično društvo Tuhinjska dolina. Popeljali nas bodo v čas lesenih "tanc" koles in predstavili današnje novejše oblike, program bodo popestrili s sejemsko ponudbo in kulturnim programom.

Podroben program lahko pogledate na TEJ POVEZAVI