ponedeljek, 18. december 2023

Praznično dogajanje v Termah Snovik

Snovik, 18. 12. 2023 - V čarobnem decembru si vzemite čas za nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi. Zaplavajte v topli termalni vodi, obiščite butični Svet savn, dovolite si umiritev z aromaterapevtsko masažo, na koncu pa zavijte še v našo restavracijo Potočka, kjer se prepustite okusnim in zdravim (kneippovimi) jedmi.


 Ob koncu leta se pridružite tudi prazničnemu animacijskemu programu, za vse starosti, okuse in želje.  Obiskal nas bo Božiček v spremstvu kamniških mažoretk in palčka Snovička. Na Štefanovo doživite »Božično zgodbo v Tuhinjski dolini«, tradicionalni praznični večer s petjem, razstavo jaslic in igralcev v vlogi Jožefa, Marije z osličkom, pastirjev z ovčkami, ter svetih kraljev na konjih v organizaciji članov Turističnega društva Tuhinjska dolina. Razstava jaslic bo na ogled do 2. 1. 2024, vsak dan od 15. – 17. ure. Najdaljšo noč v letu tudi tokrat preživite v Termah Snovik, sproščeno kar v kopalkah in nazdravite novemu letu na bazenu ob silvestrski večerji, ter pestrim animacijskim programom z glasbo v živo.

Delovni čas ostaja nespremenjen, le na zadnji dan v letu vas vabimo ob nekoliko prilagojenih urah. Preverite podroben dnevni program animacij in praznični delovni čas.

Več o prazničnem dogajanju preberite na https://www.terme-snovik.si/sl