sobota, 6. julij 2024

Huawei FreeBuds 6i so brezžične slušalke z odličnim odpravljanjem hrupa

Huawei vstopi na trg brezžičnih slušalk z novim modelom FreeBuds 6i, ki ponuja izjemno aktivno odpravljanje hrupa (ANC) po dostopni ceni. Te slušalke niso le elegantne in udobne, ampak se ponašajo tudi z dolgim trajanjem baterije in bogatim zvokom, kar jih uvršča med odlične sopotnike za vsakodnevno uporabo.



Dizajn in udobje:

FreeBuds 6i se ponašajo s preprostim, a stilskim dizajnom, na voljo v treh barvah: klasični črni, nežni beli in živahni vijolični. Kompaktne in lahke slušalke se udobno prilegajo ušesom zahvaljujoč ergonomski obliki in silikonskim konicam v treh dimenzijah. Tudi dalj časa nošenje ne bo predstavljalo težav. Priloženo polnilno ohišje je kompaktno in praktično za shranjevanje slušalk, ki se vanj hitro in enostavno magnetno pritrdijo.

VIDEO

Odpravljanje hrupa:

Tukaj blestijo FreeBuds 6i. Zahvaljujoč tehnologiji Intelligent Dynamic ANC 3.0 učinkovito blokirajo zunanji hrup, kar vam omogoča nemoteno poslušanje glasbe ali podcasta, ne glede na to, kje se nahajate. ANC deluje na treh ravneh in se samodejno prilagaja okolici, da zagotovi optimalno izkušnjo. Ne glede na to, ali ste na sredi gneče na cesti ali v hrupnem pisarniškem okolju, se boste lahko potopili v svoj avdio svet.



Kakovost zvoka:

Ljubitelji glasbe boste navdušeni nad bogatim in uravnoteženim zvokom FreeBuds 6i. 11 mm dinamični gonilniki poskrbijo za močan in dinamičen zvok z jasnimi visokimi toni, udarnimi basi in podrobno sredino, ki ustrezajo vsem glasbenim žanrom. Za še boljšo izkušnjo so slušalke opremljene s podporo za kodeka AAC in LHDC, ki zagotavljata visokokakovostno brezžično pretakanje glasbe.


Baterija:

FreeBuds 6i vas ne bodo pustili na cedilu. Z enim polnjenjem nudijo do 6 ur delovanja z vklopljenim ANC in do 12 ur brez njega. Polnilno ohišje poskrbi za dodatnih 25 ur, kar pomeni, da lahko skupaj uživate v do 37 urah brezskrbnega poslušanja. Za tiste, ki se jim mudi, je na voljo tudi funkcija hitrega polnjenja, ki vam omogoči 4 ure delovanja z le 10 minutami polnjenja.

Funkcije:

Poleg vrhunskega zvoka in ANC, FreeBuds 6i ponujajo še nabor uporabnih funkcij:

  • Intuitiven nadzor na dotik: s preprostimi dotiki na slušalkah upravljajte glasbo, sprejemajte klice in aktivirate ANC.
  • Zaznavanje nošenja: glasba se samodejno zaustavi, ko vzamete slušalko iz ušesa.
  • Igralni način: zmanjša zakasnilost zvoka za boljšo izkušnjo pri igranju iger.
  • Povezljivost z dvema napravama: hkrati povežite slušalke z dvema napravama in preprosto preklaplajte med njima.




Zaključek:

Huawei FreeBuds 6i so izjemna izbira za vse, ki iščejo brezžične slušalke z vrhunskim odpravljanjem hrupa, udobnim prileganjem, dolgotrajnim delovanjem baterije in bogatim zvokom - vse to po dostopni ceni 99 evrov. Ne glede na to, ali ste strastni ljubitelj glasbe, podcaster ali kaj drugega.