torek, 16. februar 2016

Fotografska razstava članov Foto kluba TNP

Na Bledu bodo člani Foto kluba TNP (triglavski narodni park) Bled v sodelovanju s hotelom Astoria Bled pripravili redno pregledno fotografsko razstavo. Odprli jo bodo v četrtek 18. februarja ob 19 uri v avli hotela Astoria Bled. Sodelujejo: Aleš Mezek,Beno Bregant,Bogy Urevc,Drago Vogrinec,Franc Ferjan Bled, Franc Ferjan Gorje, Franci Pogačar, Janez Kramar, Marjan Burgar, Miro Zalokar, Natalija Kos,Peter Cvenkelj in Vili Vogelnik. Ob odprtju bo tudi projekcija fotografij, po končanem ogledu bo druženje s klepetom ob kozarčku vina. Vljudno vabljeni na otvoritev razstave, ki bo na ogled en mesec.



Hotel Astoria v katerem bo otvoritev fotografske razstave se nahaja v osrčju zgodovinskega mesteca Bled, obdanega s čudovito jezersko obalo, neokrnjeno naravo ter pogledom na edinstveni Blejski grad. Njihov cilj je postati prepoznavno hotelsko središče, zazrto v znanje, z učnim centrom za študente ter s konstruktivno odgovornim in spoštljivim odnosom do naravnega, družbenega in kulturnega okolja.



Ko boste prišli na otvoritev ali ogled razstave pa si ne pozabite privoščiti originalnih Blejskih kremšnit in si ogledati 'Pokal v zimskem plavanju', ki bo 20. februarja ko se bodo tekmovalci pomerili na 25 ter 50 m prosto in prsno.

Natalija Kos