torek, 17. november 2020

Brezplačna medicinska pomoč na daljavo

V zasebnem Nevrorehabilitacijskem centru ITERO d.o.o. so se odločili, da v času omejenega dostopa do zdravstvenih storitev  pomagajo po svojih močeh. Organizirali so brezplačen posvet z zdravnikom na daljavo. Zdravniki bodo na voljo za posvet pri zdravstvenih težavah oziroma vas bodo usmerili k pravim ukrepom.  Ker vseh težav s posvetom na daljavo ni možno rešiti, vas bodo, ko bo to potrebno, usmerili tja kjer boste dobili ustrezno dodatno zdravstveno pomoč.



Za posvet so na voljo: zdravnik družinske medicine, specialist ortopedije, specialist nevrologije, diplomirani fizioterapevt, diplomiran kineziolog, diplomirana medicinska sestra.

Prepričani so, da lahko na ta način hitro in učinkovito marsikomu lahko pomagajo. Storitev opravijo brezplačno. S tem želijo po svoji možnosti prispevati k vzdržnosti našega zdravstvenega sistema.

Na brezplačni posvet na daljavo se je možno naročiti preko elektronske pošte na info@itero.si ali telefonskega klica vsak delovni dan med 8 in 11 uro na številko 064/145 506. Posvet se lahko opravi s telefonsko ali video povezavo.